Totul cu ajutorul unui ingredient pe care îl ai cu siguranță în frigiderul din bucătărie. Acesta va face carnea fragedă și gustoasă, așa că nu ezita să-l utilizezi.
Ingredientul care frăgezește carnea cât ai clipi
Dacă friptura ta a ieșit prea tare, pune câteva felii de portocală peste carne. Ulterior, acoperă friptura cu o folie și pune-o la cuptor pentru câteva minute, dar ai grijă ca aceasta să se coacă la foc mic.
Astfel, sucul acidulat din fructe va frăgezi carnea și o va face să se topească în gură. În cazul în care nu ai portocală la dispoziție, atunci mai poți utiliza mandarină, grapefruit sau măr.
De asemenea, oricât ar suna de ciudat, și cola te mai poate ajuta să frăgezești carnea. Tot ceea ce trebuie să faci este să lași carnea un sfert de oră în celebrul suc acidulat, iar apoi să presari peste ea piper și condimente, după care să o introduci la cuptor.
Cum salvezi o bucată de carne prea sărată?
…